Politica de Confidențialitate

Actualizată la 9 noiembrie 2023

L’INVIDIA ("noi," "al nostru," sau "ne") se angajează să protejeze confidențialitatea ta. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care informațiile tale personale sunt colectate, utilizate și divulgate de L’INVIDIA.

Această Politică de Confidențialitate se aplică site-ului nostru și subdomeniilor sale asociate (colectiv, "Serviciul") împreună cu aplicația noastră, L’INVIDIA. Accesând sau utilizând Serviciul nostru, semnalezi că ai citit, înțeles și ești de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea și divulgarea informațiilor tale personale așa cum este descris în această Politică de Confidențialitate și în Termenii noștri de Serviciu.

Definiții și termeni cheie

Pentru a explica lucrurile cât mai clar posibil în această Politică de Confidențialitate, de fiecare dată când se face referire la aceste termeni, sunt strict definite astfel:

Cookie: o mică cantitate de date generată de un site web și salvată de browserul tău web. Este folosit pentru a identifica browserul tău, furniza analize și a-ți aminti informații precum preferința de limbă sau informațiile de autentificare.

Companie: când această politică menționează "Companie," "noi," "ne," sau "al nostru," se referă la Harugo SRL, (Str. Napoli 16 A, Sat Mosnița Nouă, Timiș), care este responsabilă pentru informațiile tale în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.

Țară: locul în care L’INVIDIA sau proprietarii/fondatorii L’INVIDIA sunt stabiliți, în acest caz, România.

Client: se referă la compania, organizația sau persoana care se înregistrează pentru a utiliza Serviciul L’INVIDIA pentru a gestiona relațiile cu consumatorii sau utilizatorii serviciului.

Dispozitiv: orice dispozitiv conectat la internet, cum ar fi un telefon, tabletă, computer sau orice alt dispozitiv care poate fi folosit pentru a vizita L’INVIDIA și a utiliza serviciile.

Adresă IP: fiecare dispozitiv conectat la internet primește un număr cunoscut sub numele de adresă de protocol Internet (IP). Aceste numere sunt de obicei atribuite în blocuri geografice. O adresă IP poate fi adesea folosită pentru a identifica locația de unde un dispozitiv se conectează la internet.

Personal: se referă la persoanele care sunt angajate de L’INVIDIA sau care sunt sub contract pentru a presta servicii în numele uneia dintre părți.

Date personale: orice informație care, direct sau indirect, în conexiune cu alte informații — inclusiv un număr de identificare personală — permite identificarea sau identificarea unei persoane naturale.

Serviciu: se referă la serviciul furnizat de L’INVIDIA așa cum este descris în termenii relativi (dacă sunt disponibili) și pe această platformă.

Serviciu terț: se referă la reclame, sponsori de concursuri, parteneri promoționali și de marketing și alții care furnizează conținutul nostru sau a căror produse sau servicii credem că te-ar putea interesa.

Site web: site-ul L’INVIDIA, care poate fi accesat prin URL-ul: https://linvidia.ro

Tu: o persoană sau entitate înregistrată la L’INVIDIA pentru a utiliza Serviciile.

Ce informații colectăm?

Colectăm informații de la tine atunci când vizitezi site-ul nostru, te înregistrezi pe site-ul nostru, plasezi o comandă, te abonezi la newsletterul nostru, răspunzi la un sondaj sau completezi un formular.

Nume / Nume de utilizator

Numere de telefon

Adrese de e-mail

Adrese de facturare

Numere de card de debit/credit

Parolă

Colectăm, de asemenea, informații de pe dispozitivele mobile pentru o experiență mai bună a utilizatorului, deși aceste funcții sunt complet opționale:

Locație (GPS): Datele de localizare ajută la crearea unei reprezentări precise a intereselor tale și pot fi folosite pentru a aduce anunțuri mai direcționate și relevante potențialilor clienți.

Galerie foto (Imagini): Acordarea accesului la galeria foto permite utilizatorului să încarce orice imagine din galeria foto; poți refuza în siguranță accesul la galeria foto pentru această platformă

Când L’INVIDIA utilizează informații despre utilizatorul final de la terți?

L’INVIDIA va colecta datele utilizatorului final necesare pentru a furniza serviciile L’INVIDIA clienților noștri. Utilizatorii finali pot furniza voluntar informații disponibile pe site-urile web de socializare. Dacă ne furnizezi astfel de informații, putem colecta informații disponibile public de pe site-urile web de socializare pe care le-ai indicat. Poți controla cât de multă informație este făcută publică pe site-urile web de socializare vizitând aceste site-uri și schimbând setările de confidențialitate.

Când L’INVIDIA utilizează informații despre clienți de la terți?

Primim unele informații de la terți atunci când ne contactezi. De exemplu, atunci când îți furnizezi adresa de e-mail pentru a arăta interesul în a deveni client L’INVIDIA, primim informații de la un terț care furnizează servicii automate de detectare a fraudelor pentru L’INVIDIA. Colectăm, de asemenea, ocazional informații făcute publice pe site-urile web de socializare. Poți controla cât de multă informație face publică pe site-urile web de socializare vizitând aceste site-uri și schimbând setările de confidențialitate

Partajează informațiile pe care le colectăm cu terțe părți?

Putem partaja informațiile pe care le colectăm, atât personale, cât și non-personale, cu terțe părți precum reclamanti, sponsori de concursuri, parteneri de promovare și marketing și alții care furnizează conținutul nostru sau a căror produse sau servicii credem că te-ar putea interesa. Le putem partaja, de asemenea, cu companiile afiliate curente și viitoare și partenerii de afaceri și, dacă suntem implicați într-o fuziune, vânzare de active sau altă reorganizare comercială, am putea partaja sau transfera informațiile tale personale și non-personale succesorilor noștri în interes.

Am putea angaja furnizori de servicii terțe de încredere pentru a îndeplini funcții și a ne furniza servicii, cum ar fi găzduirea și întreținerea serverelor și site-ului web, stocarea și gestionarea bazei de date, gestionarea e-mailului, marketingul de stocare, procesarea cardurilor de credit, serviciul clienți și îndeplinirea comenzilor pentru produse și servicii pe care le-ai putea achiziționa prin intermediul site-ului. Este posibil să împărtășim informațiile tale personale, și eventual unele informații non-personale, cu aceste terțe părți pentru a le permite să îndeplinească aceste servicii pentru noi și pentru tine.

Am putea împărtăși porțiuni din datele noastre de jurnal, inclusiv adrese IP, în scopuri de analiză cu terțe părți precum parteneri de analiză web, dezvoltatori de aplicații și rețele publicitare. Dacă adresa ta IP este partajată, aceasta poate fi folosită pentru a estima locația generală și alte caracteristici tehnografice precum viteza conexiunii, dacă ai vizitat site-ul într-o locație partajată și tipul de dispozitiv folosit pentru a vizita site-ul. Acestea pot agrega informații despre publicitatea noastră și ceea ce vezi pe site și apoi pot furniza audit, cercetare și raportare pentru noi și pentru reclamanții noștri.

Am putea dezvălui, de asemenea, informații personale și non-personale despre tine autorităților guvernamentale sau de aplicare a legii sau părților private așa cum considerăm, la propria noastră discreție, necesar sau potrivit pentru a răspunde la solicitări, procese legale (inclusiv cității), pentru a proteja drepturile și interesele noastre sau ale unei terțe părți, siguranța publicului sau a oricărei persoane, pentru a preveni sau opri orice activitate ilegală, etică sau legală sau pentru a respecta în mod altfel ordinele, legile, regulile și reglementările aplicabile.

Unde și când se colectează informații despre clienți și utilizatori finali?

L’INVIDIA va colecta informații personale pe care le furnizezi. Putem primi, de asemenea, informații personale despre tine de la terți, așa cum este descris mai sus.

Cum utilizăm informațiile pe care le colectăm?

Oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la tine pot fi utilizate în una dintre următoarele modalități:

Pentru a personaliza experiența ta (informațiile tale ne ajută să răspundem mai bine la nevoile tale individuale)

Pentru a îmbunătăți site-ul nostru (ne străduim în mod continuu să îmbunătățim ofertele site-ului nostru bazându-ne pe informațiile și feedback-ul pe care le primim de la tine)

Pentru a îmbunătăți serviciul pentru clienți (informațiile tale ne ajută să răspundem mai eficient la cererile și nevoile tale de asistență pentru clienți)

Pentru a procesa tranzacțiile

Pentru a administra un concurs, o promoție, un sondaj sau o altă caracteristică a site-ului

Pentru a trimite e-mailuri periodice

Cum folosim adresa ta de email?

Prin trimiterea adresei tale de email pe acest site, ești de acord să primești emailuri de la noi. Poți anula participarea în oricare dintre aceste liste de emailuri în orice moment, făcând clic pe link-ul de renunțare sau pe altă opțiune de dezabonare inclusă în email-ul respectiv. Trimitem emailuri doar persoanelor care ne-au autorizat să le contactăm, fie direct, fie printr-un terț. Nu trimitem emailuri comerciale nesolicitate, pentru că urâm spam-ul la fel de mult ca tine. Prin trimiterea adresei tale de email, ești de asemenea de acord să ne permiți să folosim adresa ta de email pentru targetarea publicului nostru de clienți pe site-uri precum Facebook, unde afișăm publicitate personalizată persoanelor care au optat să primească comunicări de la noi

Adresele de email trimise doar prin pagina de procesare a comenzii vor fi folosite exclusiv pentru a-ți trimite informații și actualizări legate de comanda ta. Dacă, totuși, ne-ai furnizat aceeași adresă de email printr-un alt mijloc, am putea să o folosim în oricare dintre scopurile menționate în această Politică. Notă: Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea emailurilor viitoare, includem instrucțiuni detaliate de dezabonare la sfârșitul fiecărui email.

Cât timp păstrăm informațiile tale?

Păstrăm informațiile tale doar atât timp cât avem nevoie să îți furnizăm serviciile L’INVIDIA și să îndeplinim scopurile descrise în această politică. Acest lucru este valabil și pentru oricine împărtășește informațiile tale și care desfășoară servicii în numele nostru. Când nu mai avem nevoie să folosim informațiile tale și nu există nicio obligație legală sau regulamentară de a le păstra, le vom șterge din sistemele noastre sau le vom anonimiza astfel încât să nu te mai putem identifica.

Cum protejăm informațiile tale?

Implementăm o varietate de măsuri de securitate pentru a asigura protecția informațiilor tale personale atunci când plasezi o comandă sau introduci, trimiți sau accesezi informațiile tale personale. Oferim utilizarea unui server securizat. Toate informațiile sensibile/de credit sunt transmise prin tehnologia Secure Socket Layer (SSL) și apoi criptate în baza de date a furnizorilor noștri de gateway de plată, accesibilă doar celor autorizați cu drepturi de acces speciale la astfel de sisteme și care sunt obligați să păstreze informațiile confidențiale. După o tranzacție, informațiile tale private (carduri de credit, numere de asigurare socială, informații financiare, etc.) nu sunt stocate. Cu toate acestea, nu putem să asigurăm sau să garantăm securitatea absolută a oricăror informații pe care le transmiti la L’INVIDIA sau să garantăm că informațiile tale pe Serviciu nu pot fi accesate, dezvăluite, modificate sau distruse printr-o încălcare a oricăreia dintre protecțiile noastre fizice, tehnice sau administrative.

Pot fi transferate informațiile mele în alte țări?

L’INVIDIA este înregistrată în România. Informațiile colectate prin intermediul site-ului nostru, prin interacțiuni directe cu tine sau prin utilizarea serviciilor noastre de asistență pot fi transferate ocazional către birourile sau personalul nostru sau către terțe părți, situate în întreaga lume, și pot fi vizualizate și găzduite oriunde în lume, inclusiv în țări care pot să nu aibă legi de aplicabilitate generală care să reglementeze utilizarea și transferul unor astfel de date. În măsura ce permite legea aplicabilă, prin utilizarea oricăruia dintre acestea, consimți voluntar la transferul transfrontalier și gazduirea astfel de informații.

Informațiile colectate prin intermediul Serviciului L’INVIDIA sunt securizate?

Luăm măsuri de precauție pentru a proteja securitatea informațiilor tale. Avem proceduri fizice, electronice și manageriale pentru a ajuta la protejarea securității datelor, prevenirea accesului neautorizat, menținerea securității datelor și utilizarea corectă a informațiilor tale. Cu toate acestea, nici oamenii, nici sistemele de securitate nu sunt infailibile, inclusiv sistemele de criptare. În plus, oamenii pot comite infracțiuni intenționate, pot face greșeli sau pot să nu respecte politici. Prin urmare, în timp ce facem eforturi rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale, nu putem garanta securitatea absolută. Dacă legea aplicabilă impune vreo datorie non-negociabilă de protejare a informațiilor tale personale, ești de acord că conduita intenționată va fi standardul folosit pentru a măsura conformitatea noastră cu acea obligație.

Pot actualiza sau corecta informațiile mele?

Drepturile pe care le ai de a solicita actualizări sau corectări ale informațiilor colectate de L’INVIDIA depind de relația ta cu L’INVIDIA. Personalul poate actualiza sau corecta informațiile lor conform detaliilor din politicile interne ale companiei noastre referitoare la angajați.

Clișeul are și el un efect asupra drepturilor tale de a solicita restricționarea anumitor utilizări și divulgări ale informațiilor de identificare personală, astfel:

Poți să ne contactezi pentru a (1) actualiza sau corecta informațiile tale de identificare personală, (2) schimba preferințele tale cu privire la comunicări și alte informații pe care le primești de la noi sau (3) șterge informațiile tale de identificare personală menținute despre tine în sistemele noastre (cu excepția paragrafului următor), anulându-ți contul. Astfel de actualizări, corectări, schimbări și ștergeri nu vor avea niciun efect asupra altor informații pe care le menținem sau asupra informațiilor pe care le-am furnizat terților în conformitate cu această Politică de Confidențialitate înainte de astfel de actualizare, corectare, schimbare sau ștergere. Pentru a-ți proteja intimitatea și securitatea, am putea lua măsuri rezonabile (cum ar fi solicitarea unei parole unice) pentru a-ți verifica identitatea înainte de a-ți acorda acces la profilul tău sau a face corecturi. Ești responsabil pentru menținerea secretului parolei unice și informațiilor contului tău în orice moment.

Ar trebui să știi că nu este posibil din punct de vedere tehnic să ștergem fiecare înregistrare a informațiilor pe care ni le-ai furnizat din sistemul nostru. Necesitatea de a face backup sistemelor noastre pentru a proteja informațiile de pierderi accidentale înseamnă că o copie a informațiilor tale poate exista sub o formă neștergătoare, care va fi dificil sau imposibil de localizat pentru noi. Imediat după primirea solicitării tale, toate informațiile personale stocate în bazele de date pe care le folosim activ și în alte medii ușor căutabile vor fi actualizate, corectate, schimbate sau șterse, după caz, în cel mai scurt timp și în măsura rezonabilă și tehnic practicabilă.

Dacă ești un utilizator final și dorești să actualizezi, ștergi sau primești informații despre tine, poți face acest lucru contactând organizația de care ești client

Personal

Dacă ești angajat sau solicitant la L’INVIDIA, colectăm informațiile pe care le furnizezi voluntar. Folosim informațiile colectate în scopuri de Resurse Umane pentru a administra beneficiile angajaților și pentru a evalua solicitanții.

Poți să ne contactezi pentru a (1) actualiza sau corecta informațiile tale, (2) schimba preferințele tale în ceea ce privește comunicările și alte informații primite de la noi sau (3) primi un înregistrare a informațiilor pe care le avem despre tine. Astfel de actualizări, corectări, schimbări și ștergeri nu vor afecta alte informații pe care le păstrăm sau informațiile pe care le-am furnizat terților în conformitate cu această Politică de Confidențialitate înainte de astfel de actualizare, corectare, schimbare sau ștergere.

Vânzarea Afacerii

Ne rezervăm dreptul de a transfera informații unei terțe părți în cazul unei vânzări, fuziuni sau alt transfer al întregului sau în mare măsură al activelor L’INVIDIA sau ale oricărui Affiliate Corporate (așa cum este definit aici), sau a acelei părți a L’INVIDIA sau a oricărui Affiliate Corporate la care se referă Serviciul, sau în cazul în care întrerupem activitatea noastră sau depunem o petiție sau ni se depune o petiție de faliment, reorganizare sau procedură similară, cu condiția ca terța parte să fie de acord să respecte termenii acestei Politici de Confidențialitate.

Afiliate

Putem dezvălui informații (inclusiv informații personale) despre tine Afiliaților noștri Corporativi. În scopul acestei Politici de Confidențialitate, "Afiliat Corporate" înseamnă orice persoană sau entitate care controlează direct sau indirect, este controlată de sau este sub control comun cu L’INVIDIA, fie prin proprietate, fie prin alt mijloc. Orice informații legate de tine pe care le furnizăm Afiliaților noștri Corporativi vor fi tratate de aceștia în conformitate cu termenii acestei Politici de Confidențialitate.

Legea Aplicabilă

Această Politică de Confidențialitate este guvernată de legile României, fără a ține cont de prevederile privind conflictele de legi. Consimți la jurisdicția exclusivă a instanțelor în legătură cu orice acțiune sau dispută care apare între părți în temeiul sau în legătură cu această Politică de Confidențialitate, cu excepția celor care pot avea drepturi de a face reclamații în temeiul Privacy Shield sau a Swiss-US framework.

Legile României, excluzând regulile sale privind conflictele de legi, vor guverna acest Acord și utilizarea ta a site-ului web. Utilizarea ta a site-ului web poate fi, de asemenea, supusă altor legi locale, statale, naționale sau internaționale.

Prin utilizarea L’INVIDIA sau contactarea noastră directă, semnalezi acceptul tău față de această Politică de Confidențialitate. Dacă nu ești de acord cu această Politică de Confidențialitate, ar trebui să nu interacționezi cu site-ul nostru web sau să folosești serviciile noastre. Continuarea utilizării site-ului web, interacțiunea directă cu noi sau urmărirea postării schimbărilor în această Politică de Confidențialitate care nu afectează semnificativ utilizarea sau divulgarea informațiilor tale personale va însemna că accepți acele schimbări.

Consimțământul Tău

Am actualizat Politica noastră de Confidențialitate pentru a-ți oferi transparență completă asupra informațiilor care sunt colectate când vizitezi site-ul nostru și cum sunt folosite. Prin utilizarea L’INVIDIA, înregistrarea unui cont sau efectuarea unei achiziții, îți exprimi consimțământul față de Politica noastră de Confidențialitate și accepți termenii acesteia.

Link-uri către Alte Site-uri Web

Această Politică de Confidențialitate se aplică doar Serviciilor. Serviciile pot conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate sau controlate de L’INVIDIA. Nu suntem responsabili pentru conținutul, exactitatea sau opiniile exprimate în astfel de site-uri web, iar aceste site-uri web nu sunt investigate, monitorizate sau verificate în ceea ce privește exactitatea sau completitudinea de către noi. Te rugăm să-ți amintești că atunci când folosești un link pentru a trece de la Servicii la un alt site web, Politica noastră de Confidențialitate nu mai este în vigoare. Navigarea și interacțiunea ta pe oricare alt site web, inclusiv cele care au un link pe platforma noastră, este supusă regulilor și politicilor proprii ale acelui site web. Astfel de terțe părți pot utiliza propriile cookie-uri sau alte metode pentru a colecta informații despre tine.

Cookie-uri

L’INVIDIA folosește "Cookie-uri" pentru a identifica zonele site-ului nostru pe care le-ai vizitat. Un Cookie este o mică bucată de date stocată pe computerul sau dispozitivul tău mobil de către browserul web. Folosim Cookie-uri pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea site-ului nostru, dar acestea nu sunt esențiale pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, fără aceste cookie-uri, anumite funcționalități precum videoclipurile pot deveni indisponibile sau ți s-ar cere să introduci detaliile de autentificare de fiecare dată când vizitezi site-ul, deoarece nu am putea să-ți reținem autentificarea anterioară. Cele mai multe browsere web pot fi setate pentru a dezactiva utilizarea cookie-urilor. Cu toate acestea, dacă dezactivezi Cookie-urile, s-ar putea să nu poți accesa corect sau deloc funcționalitățile site-ului nostru. Nu plasăm niciodată informații de identificare personală în Cookie-uri.

Blocarea și Dezactivarea Cookie-urilor și Tehnologiilor Asemănătoare

Indiferent de locul în care te afli, poți seta browser-ul să blocheze cookie-urile și tehnologiile similare, dar această acțiune ar putea bloca cookie-urile noastre esențiale și împiedica site-ul nostru să funcționeze corect, iar tu s-ar putea să nu poți utiliza pe deplin toate caracteristicile și serviciile sale. Ar trebui să fii conștient că poți pierde și unele informații salvate (de exemplu, detalii de autentificare salvate, preferințe de site) dacă blochezi cookie-urile în browser-ul tău. Diferitele browsere oferă controale diferite. Dezactivarea unui cookie sau a unei categorii de cookie-uri nu șterge cookie-ul din browser-ul tău, va trebui să faci acest lucru tu însuți din interiorul browser-ului tău, ar trebui să consulți meniul de ajutor al browser-ului tău pentru mai multe informații.

Detalii de Plată

În ceea ce privește orice detalii de procesare a cardului de credit sau alte detalii de plată pe care ni le-ai furnizat, ne angajăm să stocăm aceste informații confidențial în cel mai sigur mod posibil.

Confidențialitatea Copiilor

Nu adresăm pe nimeni sub vârsta de 13 ani. Nu colectăm în mod intenționat informații de identificare personală de la nimeni sub vârsta de 13 ani. Dacă ești părinte sau tutore și știi că copilul tău ne-a furnizat date personale, te rugăm să ne contactezi. Dacă aflăm că am colectat date personale de la oricine sub vârsta de 13 ani fără verificarea consimțământului părintelui, vom lua măsuri pentru a elimina acele informații de pe serverele noastre.

Schimbări în Politica noastră de Confidențialitate

Putem schimba Serviciul și politicile noastre, și poate fi necesar să facem modificări la această Politică de Confidențialitate astfel încât să reflecteze în mod exact Serviciul și politicile noastre. Cu excepția cazului în care legea prevede altfel, te vom notifica (de exemplu, prin intermediul Serviciului nostru) înainte de a face modificări la această Politică de Confidențialitate și îți vom oferi oportunitatea de a le revizui înainte de a intra în vigoare. Apoi, dacă continui să utilizezi Serviciul, vei fi obligat de Politica de Confidențialitate actualizată. Dacă nu vrei să fii de acord cu această Politică de Confidențialitate sau orice actualizare ulterioară, poți șterge contul tău.

Servicii Terțe

Am putea afișa, include sau pune la dispoziție conținut de la terți (inclusiv date, informații, aplicații și alte produse sau servicii) sau furniza link-uri către site-uri web sau servicii terțe ("Servicii Terțe").

Recunoști și ești de acord că L’INVIDIA nu va fi responsabilă pentru nicio Serviciu Terț, inclusiv exactitatea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea, conformitatea cu drepturile de autor, legalitatea, decența, calitatea sau orice alt aspect al acestora. L’INVIDIA nu asumă și nu va avea nicio răspundere sau responsabilitate față de tine sau oricare altă persoană sau entitate pentru nicio Serviciu Terț.

Serviciile Terțe și link-urile către acestea sunt furnizate exclusiv în scopul ușurării pentru tine și le accesezi și le folosești în întregime pe propriul tău risc și subiecte termenilor și condițiilor acestor terți.

Facebook Pixel

Pixelul Facebook este o unealtă de analiză care îți permite să măsori eficacitatea publicității tale, înțelegând acțiunile pe care oamenii le întreprind pe site-ul/tău tău web. Poți utiliza pixelul pentru a: te asigura că anunțurile tale sunt afișate persoanelor potrivite. Pixelul Facebook poate colecta informații de pe dispozitivul tău când utilizezi serviciul. Pixelul Facebook colectează informații care sunt păstrate în conformitate cu Politica sa de Confidențialitate.

Tehnologii de Urmărire

Google Maps API

API-ul Google Maps este o unealtă robustă care poate fi folosită pentru a crea o hartă personalizată, o hartă căutabilă, funcții de check-in, afișarea datelor în timp real sincronizate cu locația, planificarea rutelor sau crearea unui mashup, doar pentru a enumera câteva. API-ul Google Maps poate colecta informații de la tine și de pe dispozitivul tău în scopuri de securitate. API-ul Google Maps colectează informații care sunt păstrate conform Politicii sale de Confidențialitate.

Cookie-uri

Folosim "Cookie-uri" pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea platformei noastre, dar nu sunt esențiale pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, fără aceste cookie-uri, anumite funcționalități precum videoclipurile pot deveni indisponibile sau ți s-ar cere să introduci detaliile de autentificare de fiecare dată când vizitezi platforma, deoarece nu am putea să-ți reținem autentificarea anterioară

Sesiuni

Folosim "Sesiuni" pentru a identifica zonele platformei noastre pe care le-ai vizitat. O Sesie este o mică bucată de date stocată pe computerul sau dispozitivul tău mobil de către browserul tău web.

Informații despre Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR)

Am putea să colectăm și să utilizăm informații de la tine dacă ești din Spațiul Economic European (SEE), și în această secțiune a Politicii noastre de Confidențialitate vom explica exact cum și de ce sunt colectate aceste date, și cum menținem aceste date sub protecție pentru a nu fi replicate sau utilizate în mod greșit.

Ce este GDPR?

GDPR este o lege privind confidențialitatea și protecția datelor la nivelul UE care reglementează modul în care datele rezidenților UE sunt protejate de către companii și îmbunătățește controlul pe care rezidenții UE îl au asupra datelor lor personale.

GDPR este relevant pentru orice companie cu operare globală, nu doar pentru afacerile cu sediul în UE și rezidenții UE. Datele clienților noștri sunt importante indiferent de locul în care se află, motiv pentru care am implementat controale GDPR ca standard de bază pentru toate operațiunile noastre la nivel mondial.

Ce sunt datele personale?

Orice date care se referă la o persoană identificabilă sau identificată. GDPR acoperă o gamă largă de informații care ar putea fi utilizate în mod independent sau în combinație cu alte informații pentru a identifica o persoană. Datele personale se extind dincolo de numele sau adresa de e-mail a unei persoane. Câteva exemple includ informații financiare, opinii politice, date genetice, date biometrice, adrese IP, adrese fizice, orientare sexuală și etnie.

Principiile de Protecție a Datelor includ cerințe precum:

Datele personale colectate trebuie procesate într-un mod corect, legal și transparent și ar trebui să fie utilizate numai într-un mod pe care o persoană ar putea să-l aștepte rezonabil.

Datele personale ar trebui să fie colectate numai pentru a îndeplini un scop specific și ar trebui să fie utilizate doar în acest scop. Organizațiile trebuie să specifice de ce au nevoie de datele personale atunci când le colectează.

Datele personale nu ar trebui să fie păstrate mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul său.

Persoanele acoperite de GDPR au dreptul de a accesa propriile lor date personale. Aceștia pot solicita, de asemenea, o copie a datelor lor, actualizarea, ștergerea, restricționarea sau transferarea datelor către o altă organizație.

De ce este important GDPR?

GDPR adaugă noi cerințe privind modul în care companiile ar trebui să protejeze datele personale ale indivizilor pe care le colectează și le procesează. Ridică, de asemenea, standardele pentru conformitate prin mărirea aplicării și impunerea unor amenzi mai mari pentru încălcări. Dincolo de aceste fapte, este pur și simplu lucrul corect de făcut. La L’INVIDIA, credem cu tărie că confidențialitatea datelor tale este foarte importantă și deja avem practici solide de securitate și confidențialitate care depășesc cerințele acestei noi reglementări.

Drepturile Subiecților de Date Individual - Accesul, Portabilitatea și Ștergerea Datelor

Suntem dedicați să ajutăm clienții noștri să îndeplinească cerințele drepturilor subiecților de date ale GDPR. L’INVIDIA procesează sau stochează toate datele personale în furnizori verificați complet, conformi DPA. Păstrăm toate conversațiile și datele personale pentru o perioadă de până la 6 ani, cu excepția cazului în care contul tău este șters. În acest caz, eliminăm toate datele în conformitate cu Termenii de Serviciu și Politica noastră de Confidențialitate, dar nu le vom păstra mai mult de 60 de zile.

Suntem conștienți că, dacă lucrezi cu clienți din UE, trebuie să poți oferi posibilitatea acestora de a accesa, actualiza, recupera și elimina datele personale. Te avem acoperit! Am fost configurati ca self-service de la început și întotdeauna ți-am oferit acces la datele tale și la datele clienților tăi. Echipa noastră de suport pentru clienți este aici pentru tine pentru a răspunde la orice întrebări ai putea avea despre lucrul cu API-ul.

Contactează-ne

Nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări.

Prin Email: office@linvidia.ro

Prin Număr de Telefon: 0353 881 000